Central London Penthouse

Central London Penthouse

Project Description:

This existing fifth floor apartment has been completely remodelled to offer private accommodation on the fifth floor with the addition of a new sixth floor; the new upper extension comprises a light filled sunroom and entertainment spaces that spill out onto an expansive and generously planted roof terrace.

“What I liked about working with JWA was that they aimed to help us to build our home. Not the home they might have built for themselves. They succeeded. ” 

The design has a cool, contemporary feel throughout.  Great care and attention went into accommodating the complex existing structure and services.  This results in a clean and uncluttered finish – the ideal backdrop for the clients’ extensive library and art collection.

 “When this project was finished, it was in fact, truly finished. We moved in and that was that. JWA’s attention to detail is exemplary.” 

A number of features were specially commissioned for the apartment; including the crystal drop chandelier, the sweeping staircase with glass balustrade and the feature rosewood joinery wall which separates the entertaining spaces from the private quarters below