Little Venice House, London

“It is dramatic yet still feels like a home because it is full of personality with so many interesting features and attention to detail. Excellent use of British craftsmanship.”

Sir Terence Conran

Project Description:

This unique residence in the leafy heart of Little Venice won The Daily Telegraph British Homes – Best Interior Design in 2011. The scheme was an extensive refurbishment of a redundant furniture store in a Victorian coach house and dilapidated, glass roofed workshop behind.

The Coach House was retained and carefully refurbished to provide a double height bedroom suite complete with dressing area and bathroom, while the utilitarian workshop to the rear was demolished and replaced with a triple height living space. Ground level leads through a hydraulically operated door into the garden outside, a basement media room borrows light via a structural glass floor.

The team worked closely with garden designer Chris Moss to make a seamless blend of interior to the small walled garden outside.

  • Winner of Interior Design category at The Daily Telegraph British Homes Awards 2011