01 Little Venice dining kitchen and sitting

This unique residence in the leafy heart of Little Venice won The Daily Telegraph British Homes – Best Interior Design in 2011. The scheme was an extensive refurbishment of a redundant furniture store in a Victorian coach house and dilapidated, glass roofed workshop behind.

The Coach House was retained and carefully refurbished to provide a double height bedroom suite complete with dressing area and bathroom, while the utilitarian workshop to the rear was demolished and replaced with a triple height living space. Ground level leads through a hydraulically operated door into the garden outside, a basement media room borrows light via a structural glass floor.

The team worked closely with garden designer Chris Moss to make a seamless blend of interior to the small walled garden outside.

02 Little Venice Sitting Rm and Dining table
06 Little Venice Coach House TV Winch
07 Little Venice Coach House Master Bed
08 Little Venice Coach House master bathrm
09 Little Venice Coach House Roof rafters
10 Little Venice Garden area